Logopedie

Goed communiceren is meestal vanzelfsprekend. Pas als er problemen zijn merkt u hoe belangrijk goed communiceren is in het dagelijks leven.
Communiceren is overal belangrijk: thuis, op school, op het werk. Soms ontstaan er problemen met de communicatie:

Praktijk Logopedie & Dyslexie Halsteren onderzoekt en behandelt kinderen en volwassenen met logopedische stoornissen en/of met lees-spellingsproblemen.

Behandeling

De behandeling van logopedische stoornissen wordt altijd afgestemd op de klachten. Oefeningen en technieken worden altijd afgestemd op advies en evt. hulpmiddelen. Praktijk Logopedie & Dyslexie Halsteren heeft een veel ervaring, kennis in huis en beschikt over vele materialen en methodes.

Bij kinderen stellen we altijd het kind in zijn totaliteit centraal. We houden dan rekening met het ontwikkelingsniveau, gedrag en karakter van uw kind. We kiezen daarbij voor een speelse benadering, zorgen voor een veilige en ongedwongen sfeer en komen zo tot het gewenste resultaat. Eigenlijk verschilt de werkwijze bij volwassenen of jongeren niet van die bij kinderen. Ook bij volwassenen betrekken we de omgeving bij de behandeling en houden we rekening met uw behoeften en wensen.

Aanmelden of informatie over vergoedingen rondom logopedie? Kijk dan bij informatie of neem Contact met ons op.