Kwaliteit

Wij zijn altijd benieuwd naar uw ervaringen met praktijk Logopedie&Dyslexie Halsteren en onze logopedisten. Daarom neemt onze praktijk deel aan een onderzoek dat uw ervaringen bevraagd. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door een onafhankelijk bureau genaamd Qualizorg BV. Deelname aan dit onderzoek is vrijwillig en volledig anoniem. Wij stellen uw deelname in het belang van het verbeteren van onze zorgverlening natuurlijk erg op prijs! Graag vragen wij u om deel te nemen aan dit onderzoek.

Hoe kunt u deelnemen aan dit onderzoek? Wanneer u besluit of heeft besloten om bij onze praktijk behandeling of advies te krijgen, ontvangt u aan het eind van de behandeling digitaal de vraag of u wilt deelnemen aan het onderzoek. Het invullen van de online vragenlijst neemt ongeveer 5 minuten van uw tijd in beslag. De vragen gaan onder andere over onze accommodatie , informatievoorziening en de behandeling door uw logopedist. Met het invullen van de vragenlijst, helpt u ons om de dienstverlening binnen onze praktijk te verbeteren!

Naast het verbeteren van de dienstverlening kunnen de geanonimiseerde resultaten gebruikt worden voor onder andere:

  • het leveren van (beleids)informatie aan cliĆ«ntenorganisaties, overheid, beroepsgroep en toezichthouders
  • het opstellen van keuze ondersteunende informatie voor consumenten
  • ter ondersteuning van het zorginkoopbeleid van uw zorgverzekeraar

Resultaten van het onderzoek zijn anoniem. Qualizorg verzorgt het onderzoek en ziet erop toe dat uw gegevens volledig anoniem worden verwerkt en behandeld volgens de Wet bescherming persoonsgegevens. Wij als praktijk Logopedie&Dyslexie Halsteren en uw verzekeraar komen niet te weten wat u persoonlijk heeft geantwoord. Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met derden.